VickyVilse det är jag. Det fina smeknamnet fick jag av min träningsgrupp eftersom jag hade så otroligt svårt för att veta var jag gått när jag gick ut spår i skogen. Jag föddes i Lund den 27 augusti 1972. Jag jobbar som hundförare på Securitas i Malmö. Shotti är just nu min kollega men tanken är att även Yohnsson så småningom ska bli väktarhund. Det är otroligt skoj att få jobba med sin hobby. Förutom mina två hundar har jag också två underbara barn, Alexandra snart 9 år och Rasmus 16 år.

Likt de flesta tjejer älskade jag hundar redan från barnsben. Vi hade en liten Shi-tzu som hette Ludde. Det var en ganska rolig prick fram till att han skulle borstas. Ludde fick utstå en del bus från mig. En dag kletades hunden in i Helosansalva och målades med blå tusch. Vi hade också en cockerspanielkille en kort tid. Annars gick jag ut med andras hundar och gick ner till Lunds brukshundklubb och tränade in olika saker. Idag är jag aktiv inom Malmö Brukshundklubb där jag ingår i en underbar träningsgrupp.

Jag började att träna hund lite mer aktivt 2000 och då med min första schäfer Nikita. Det blev LPI och uppflyttning i lägreklass innan vi var tvugna att ta bort henne pga artros och höftledsfel, Nikita blev 6 år. När jag fick reda på att Nikita var dålig skaffade jag Shotti. Med henne har jag tävlat en del och vi är uppflyttade till lydnadsklass III samt har tagit certpoäng i Elitklass spår. I huset finns också Yohnnson, en schäferkille som verkligen har det där lilla extra. Tanken med honom är att han ska bli väktarhund och sen tänkte jag även tävla svensk skydd med honom. Ni kan läsa mer om hundarna på deras egna sidor.